Inicio     + Agregar Mi Empresa     Anuncios Clasificados     Oportunidades Comerciales     Productos

MagentaMk empresa dedicada a Agencias de publicidad y Publicidad y artes gráficas

Productos / Anuncios / Oportunidades

Estais pensando en hacer un catálogo de vuestros productos Querríais promocionar vuestro establecimiento o cambiar viestra imagen corporativa Habéis pensado en hacer una campaña de telemarketing o un mailing y en hacer vuestra web Sabéis que en Magenta podemos hacer todo esto por vosotros Magenta es la primera agencia de marketing relacional de Girona especializada en la comunicación directa y eficaz entre las empresas y sus clientes, entre la marca y sus consumidores. Esteu pensant en fer un catàleg dels vostres productes voldríeu promocionar el vostre establiment o canviar la imatge corporativa heu pensat en fer una campanya de telemarketing o un mailing i en fer la vostra web Sabeu que a Magenta podem fer tot això per vosaltres Magenta és la primera agència de marketing relacional a Girona especialitzada en la comunicació directa i eficaç entre les empreses i els seus clients, entre la marca i els seus consumidors. Amb nosaltres tindràs un col laborador ferm que pot donar una nova visió a la teva comunicació, perquè som especialistes en idees, en accions dinàmiques que fan crear vincles, en noves formes de convèncer, en noves formes de vendre, tenint sempre cura de la teva imatge. Perquè treballem amb el convenciment que els clients son el principal actiu de la nostra i la teva companyia, tenim cura de cada detall de tot el que fem per tu: Controlamos todo el proceso con personal especializado en cada fase del proyecto: la estrategia, la creatividad, la producción de materiales gráficos y promocionales y la gestión integral de las promociones, tratamiento de los datos y la atención telefónica.

Te damos todos los servicios: diseño y creación de piezas de marketing y publicidad, campañas publicitarias, gestión de anuncios en prensa y radio, diseño y desarrollo web, seguimientos de prensa, mailings, promociones, telemarketing, fullfilment y bases de datos.

Et donem tots els serveis: disseny i creació de tipus de peces de marketing i publicitat, campanyes publicitàries, gestió d anuncis en premsa i radio, disseny i desenvolupament web, seguiments de premsa, mailings, promocions, telemarketing, fullfilment, i bases de dades.

Controlem tot el procés amb personal especialitzat en cada fase del projecte:

- l estratègia : és la peça clau de qualsevol projecte

- la creativitat: et farà diferent, et farà efectiu

- la producció de materials gràfics, promocionals i materials plv: la importància de controlar els costos

- la gestió integral de promocions, tractaments de dades i atenció telefònica: s ha de tenir cura de tot

Ens ajustem al teu pressupost mirant de fer rendibles i profitoses les nostres accions, tot a mida de cada client.

Et donem tots els serveis: disseny i creació de tipus de peces de marketing i publicitat, campanyes publicitàries, gestió d anuncis en premsa i radio, disseny i desenvolupament web, seguiments de premsa, mailings, promocions, telemarketing, fullfilment, i bases de dades.

Perquè estem molt a prop teu contactans i et vindrem a veure, plegats cercarem solucions a les necessitats del teu negoci i et presentarem un pressupost d acord amb les teves possibilitats, recorda sense cap tipus de compromís.

Estrategia

Creatividad

Produccion de materiales graficos, promocionales y plv

Gestion integral de promociones

Tratamiento de datos

Telemarketing

Mailing

Fullf

En estas categorias vas a poder encontrar cosas como Publicidad y artes gráficas. Pero tambien podes encontrar Agencias de publicidad



Contactar Empresa

Ciudad :Girona
Provincia :irona
País :España




Ver Empresas Similares

Ver Todas »

Inicio, Sitemap, Contactenos

© 2012 GuGadir.com
GrupoRimont by WopRed.com
Visite :PrecioBuscado.com