Inicio     + Agregar Mi Empresa     Anuncios Clasificados     Oportunidades Comerciales     Productos

MILLORS Esdeveniments a la carta. empresa dedicada a Espectáculos y Ocio, cultura y deportes

Productos / Anuncios / Oportunidades

Agencia de Eventos, especializada en despedidas de soltero a, aniversarios, camareros falsos, animadores infantiles y todo tipo de eventos para empresas Presentaciones de producto, cenas de navidad, aniversarios, etc. Tenemos nuestro propio departamento creativo con muchos años de experiencia en el sector, como también nuestro propio departamento gráfico y de relaciones publicas. Qui som

Som una agencia amb oficina a Granollers especialitzada en organitzar a Osona i al Vallès els millors comiats de solter i soltera.

Quina experiència tenim

Portem set anys organitzant comiats, set anys seleccionant els millors restaurants, locals, actors i streapers. Set anys avalats per la resposta dels nostres clients que són qui ens exigeixen el millor servei.

Per que treballar amb la nostra agencia i no en cap altre

La raó és ben senzilla, oferim serietat, bons preus i la millor organització. No és publicitat, podem demostrar-ho.

Quin són els nostres artistes

Són el millors en cada especialitat, nomes oferim professionals capaços de deixar satisfet a cada client. Per suposat a l hora de contractar-los tindràs l oportunitat de veure ls i escollir-los segons el teu gust a traves de fotos i vídeos.

Quins tipus de comiats oferim

Comiats de tot tipus desde locals temàtics a comiats en salons privats amb guia, servei de bus, menús de qualitat i show eròtics i còmic dissenyat a mida.

Quins altres serveis oferim

Pots sol licitar-nos qualsevol artista, o festa: aniversaris, animacions per a casaments, infantils, shows etc i et podem muntar un guio exclusiu per al teu esdeveniment. També disposem d un departament especialitzat en festes per empreses.

No ho dubtis la millor elecció és la nostra agencia.

Comprova-ho sense compromís.

En estas categorias vas a poder encontrar cosas como Ocio, cultura y deportes. Pero tambien podes encontrar Espectáculos



Contactar Empresa

Ciudad :Granollers
Provincia :arcelona
País :España




Ver Empresas Similares

Ver Todas »

Inicio, Sitemap, Contactenos

© 2012 GuGadir.com
GrupoRimont by WopRed.com
Visite :PrecioBuscado.com